Cărți superbe de la editura USBORNE

De când mă știu iubesc cărțile. Mereu am căutat cărți în formate originale. Îmi amintesc cu bucurie cărțile micuțe,foarte micuțe - Cărți de buzunar - care cuprindeau o poveste. O singură poveste scrisă cu litere mari pentru a fi ușor de citit de către începători. 
Când am început să desfășor ateliere pentru copii, am cumpărat și am răsfoit multe cărți cu activități. Când a venit pe lume nepoțica mea, am luat contact cu cărțile pentru cei foarte mici, cu zornăitoare, cu sunete, cu bucăți de materiale pentru simțul tactil. Nu le știam. De când sunt mamă,tot citind bloguri am aflat despre cărțile USBORNE, Sunt SUPERBE! ORIGINALE ȘI PENTRU TOATE VÂRSTELE. LE IUBESC! 
Nu ai cum să nu le îndrăgești: de la cărțile pentru bebeluși pe care le poți folosi în baie, la cele pentru cărucior, la cele muzicale, până la cele de colorat, cu activități pentru avion, pentru vacanță, la super atlase și enciclopedii. USBORNE ESTE O LUME FASCINANTĂ PENTRU TOATĂ FAMILIA! 
Prețurile variază. Dar fiecare dintre noi își poate permite o carte pe lună pentru educația copilului. Vreau să cred! Eu voi oferi premii și bonusuri la comenzile mai mari de 120 lei.
Aruncați o privire pe blogul de mai jos: 


SAU PE CATALOGUL USBORNE
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails

VIZITAŢI ŞI CUMPĂRAŢI MEKI - EDUCAŢIE ÎN BENZI DESENATE

Pozitie in top:

Despre mine

Fotografia mea
O femeie puternica,fericita si indragostita de viata, de frumos, de familie... Un suflet mare si zambet larg...

Totalul afișărilor de pagină