Oricand, Oricum


e frig de crapa pietrele. soarele a fost rapit de zmeul inghetului. norii hidosi au inceput sa lucreze la plasa de ploaie. copacii il rugau sa se induplece de natura, sa fie mai bland, macar cateva zile. nu a vrut nici in rptul capului sa se lase induplecat. intr-un colt al cerului se observa ceata ingerilor, bine invesmantati in hainute de blana de oaie.

- ingerii nu se odihnesc niciodata? se aude in soapta, glasul unui baietel.
- ingerii sunt buni si au energie, ei sunt ascultatori si primesc ajutor de la Dumnezeu.
- se aud colinde...
- da, se apropie Craciunul. oamenii trebuie sa fie mai buni, sa isi ceara iertare chiar si copiilor pentru momentele in care, fiind suparati si impovarati de problemele cotidiene, au fost asprii cu ei.

- imi doresc sa scriu un mesaj pentru toti cei care citesc blogul Lizei.

- ia spune copile frumos.

- copii, parinti, bunici, acum, in prag de sarbatoare, cand Iisus se va naste pentru a ne ierta greselile si a ne da bucurie sufletelor, sa fim recunoscatori si buni si darnici, dar mai presus de toate sa ZAMBIM, sa IMBRATISAM, sa PRIVIM oamenii de langa noi. ORICAND, ORICUM!
- bravo dragul meu, Oricand, Oricum. De asta ti-am dat acest nume la botez... pentru a fi alaturi de oameni cu sufletul tau curat si prin bunatatea ta, sa ajuti intotdeauna!

Oricand, Oricum si-a imbratisat mama si au ascultat colinde in timp ce impodobeau bradul, lasat de spiridusii lui Mos Craciun in curtea casei...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comentarii:

darry.anna spunea...

De Craciun fii mai bun, mai adevarat!
Daca nu putem oricand sau oricum sa fim mai buni sa incercam macar in preajma sarbatorilor sa ne aducem aminte de bunatate si zambete.

DoarEu spunea...

nu imi place bunatatea aceasta fortata.... dar fie si asa... decat deloc!

pupici!

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails

VIZITAŢI ŞI CUMPĂRAŢI MEKI - EDUCAŢIE ÎN BENZI DESENATE

Pozitie in top:

Despre mine

Fotografia mea
O femeie puternica,fericita si indragostita de viata, de frumos, de familie... Un suflet mare si zambet larg...

Totalul afișărilor de pagină